Hungary-flag GB-flag

Net-Pult

Alkatrész rendelés

Kedves Látogató (F6488231), Köszöntjük a QTC Central Europe Kft. weboldalán!

RAK: KI

Használati utasítás

A Net-Pult weboldalhoz érvényes regisztráció mindenképpen szükséges, hogy használni tudjuk, vagyis termékeket rendelhessünk, böngészhessünk az alkatrészek között. Ehhez a QTC Central Europe Kft.-től meg kellett kapnunk a helyes regisztrációs kódot!

Regisztráció menete

 • A [Regisztráció] gombra kattintva a megjelenő adatlapot helyesen kitöltjük. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.
  • A "Regisztrációs kód" mezőt üresen hagyhatjuk.
  • Vagy, ha nagyon sürgős rendelésről van szó, akkor a regisztrációs kódot megkérdezhetjük az üzemeltetőtől telefonon.
 • Majd az [Adatok elküldése] gombra kattintunk.
 • Ha még nincs regisztrációs kódunk, akkor ezután várnunk kell (munkaidőben maximum 1 órát), hogy az üzemeltető a megadott e-mail címünkre elküldi a helyes regisztrációs kódot.
 • Ha megérkezett az e-mail a regisztrációs kóddal, akkor bejelentkezünk a rendszerbe: a "Felhasználó név" és a "Jelszó" mezők kitöltése után a [Bejelentkezés] gombra kattintunk.
 • Ezután az adatlapunkon a "Regisztrációs kód" mezőbe beírjuk az e-mailben megkapott regisztrációs kódot. Az adatlapot az [Adataim] gombra kattintva hozhatjuk elő, de első alkalommal, ha még nincs kitöltve a "Regisztrációs kód" mező, akkor automatikusan az adatlap jelenik meg bejelentkezés után!
 • Ha mindezzel megvagyunk, akkor már használhatjuk a keresőt, bevásárló kocsit és rendelhetünk.

Rendelés menete

 • A kereső segítségével kilistázzuk a kívánt termékeket, a mennyiség mezőket kitöltjük, majd a virtuális "Bevásárló kocsiba" bepakoljuk őket a [Bevásárló kocsiba tesz] gomb segítségével.
 • [Bevásárló kocsi/Rendelés] gombra kattintunk, ahol első lépésben még módosíthatjuk a mennyiségeket. A Töröl jelre kattintva vagy 0 mennyiség megadásával is törölhetünk egy-egy tételt!
 • Innen, az utolsó lépéshez a [Megrendelés] gombra kattintva jutunk, ahol át kell néznünk az adatainkat (számlázási/szállítási cím) és a bevásárló kocsi tartalmát. Ha megfeleltek, továbbá elfogadjuk az ÁSZF-et, akkor az [Igen, megrendelem] gombra kattintva benyújthatjuk a rendelést.
 • Ha bankkártyás fizetési módot választatottunk, akkor a pénzügyi tranzakció két lépésben történik (DMS). Első lépésben csak zárolásra kerül a rendelés bruttó végösszege bankszámlánkon, csak akkor kerül levonásra végleg (terhelés) az ellenérték, ha átvettük a rendelésben kívánt árut a fuvarozó cégtől. Ha nem teljesíthető a rendelés vagy a rendelésnek egy része, akkor a zárolt összeget cégünk feloldja vagy módosítja bankszámláján. A kattintás után weboldalunk átirányítódik pénzügyi partner cégünk (Budapest Bank / First Data) oldalára, ahol a bankkártyás tranzakciót végre kell hajtani. Sikeres tranzakció után az alábbi lépések következnek, viszont sikertelen után félbeszakad a rendelés és hibaüzenetet kapunk.
 • Pár percen belül saját e-mail címünkre és az üzemeltető e-mail címére is érkezik egy levél a rendelésről.
 • Az üzemeltető küld egy válasz e-mailt, melyben megadja a megrendelt termékek várható megérkezésének idejét.

Egyéb

Figyelem! Az internetes adatbázis tartalma fél óránként frissül a valós raktárkészletből, ezért előfordulhat, hogy egy megrendelt terméket nem tudunk azonnal szállítani a zöld jelzés ellenére, mert a frissítési időpontok között valaki megrendelte egy másik úton ugyanazt a terméket, azonban ezt mindenképpen jelezzük a visszaigazoló levelünkben. Megértésüket előre is köszönjük.

Home

Regisztráció
Cikkszámkereső szolgáltatás: www.cikkszamkereso.hu

kis-kamionElőző rendelések áttekintése

Hívjon minket ingyen!
Klikkel-jen ide!
csik
tengelykapcsolo www.apclutch.hu
Carousel jQuery

QTC Central Europe Kft. HU-9700 Szombathely Sárvár u. 56. HUNGARY  ♦  Tel: +36303328363  ♦  Észrevétel: info@qtcce.hu  ♦  Letölt.idő: 0.036 sec.  ♦  Számláló: 1012903
Rólunk  ♦  Copyright QTC Central Europe Kft. © 2008  ♦  Cégadatok/Impresszum  ♦  Adatvédelem  ♦  Általános szerződési feltételek (ÁSZF)  ♦  Használati utasítás

zöld: készleten van.
cián: külső raktárból.
sárga: hamarosan érkezik.
kék: rendelhető.
piros: több hetes/hónapos szállítási idő.
lila: száll. költség vagy utalvány.
A letöltési idő megmutatja, hogy a weboldal mennyi idő alatt készül el egy frissítés után.
Írja be a keresendő cikkszámot. Joker karakterek is használhatók: * ?
A cikkszám legelejére nem célszerű joker karaktert írni!
Ha nem ismeri a cikkszámot használja ezen szolgáltatásunkat!
Ha nem ismeri a cikkszámot használja ezen szolgáltatásunkat!
       
tehergépjármű, teherautó, tehergépkocsi, kamion, teher, teherszállító, alkatrész, részegység, QTC, qtc, Net-Pult, QTC Central Europe Kft., Szombathely, nyugati, olasz, scania, mercedes, iveco, volvo, daf, man, raktár, kuplung, lengéscsillapító, munkahenger, tengely, rendelés, nagyker, nagykereskedelem, alkatrészbolt, pneumatikus, fék, fékalkatrész, féktárcsa, fékbetét, kipuffogó, légrugó, gömbfej, tolórúd, összekötő, panhard, szelep, szilent, kardánfelfüggesztő, kardánok, kardánkeresztek, kinyomócsapágy, függőcsapszegek, függőcsapszegkészlet, csapszegek, felújítók, karosszériaelemek, karosszéria, gyárialkatrészek, hajtóműalkatrész, váltóalkatrész, erőátviteliberendezések, vízpumpa